Zwevende boekenkast

interieur
In een oude boerderij is het ontwerp van de ‘zwevende’ boekenkast vervaardigd en geplaatst door TKB Arnhem.

Ontwerp Combitel Teleservice

interieur
Voor Combitel Teleservice in Arnhem heeft IDeA architecten een nieuw interieur ontworpen. De opdracht voor het vervaardigen van het meubilair is naar TKB Arnhem gegaan.

Woontips RTL4

Architectuur
Onlangs is Suzanne Mulder geïnterviewd voor het programma Woontips van RTL4 over de rol van de architect in het bouwproces. Komende zaterdag 25 juni om 16.00 uur te zien op RTL4!

Workshop Architectuurfotografie

Architectuur
In het kader van de Dag van de Architectuur Arnhem heeft Suzanne Mulder aan een workshop Architectuurfotografie, gegeven door David Pronk, deelgenomen. Deze workshop vond plaatst in het nieuwe station Arnhem.

Ontmoetingsmeubel

interieur
Voor een dynamisch bedrijf hebben wij een uitschuifbaar ontmoetingsmeubel ontworpen waar je alleen, of met meerderen, een lekkere kop koffie kunt drinken, samen kan overleggen of er te werken.

[A] platform bezoekt Liander Duiven

A platform
IDeA architectuur is lid van het A platform, een platform voor Arnhemse Architecten. Hierin delen we kennis met elkaar, organiseren workshops, regelen cursussen, en gaan regelmatig op excursie. Afgelopen maand was dat naar Duiven, naar het nieuwe onderkomen van Liander.…
Menu